|
ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
03-07-2008, 02:47 PM
|
||||
|
||||
|
ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
artik bundan böyle her konunun altina kaynak yazilicak..
bazi sikayetler geldi bunu bizden caldiniz diye... bundan büyle ..................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... kaynak: ........... |
||||
|
03-07-2008, 02:52 PM
|
||||
|
||||
|
RE: ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arkdaşım millte yazıyomu biz yazıcaz onu diyen kişininn sitesini yazsana
|
||||
|
03-07-2008, 02:52 PM
|
||||
|
||||
|
tamam anlaşıldı yazıcam...
|
||||
|
03-07-2008, 02:58 PM
|
||||
|
||||
|
kardesim her konuda da degil mesela spor haberlerde normal sitede önemli degil
demek istedigim üyeli sitede degil tek kisinin sitesi portal |
||||
|
03-07-2008, 03:00 PM
|
||||
|
||||
|
ha ok mustfa filn dedimi yoksa diye sansürledim saten siteyi onun saten
|
||||
|
06-09-2008, 08:38 AM
|
||||
|
||||
|
Tmm aLınTı yazaRız o zmn!!
|
||||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
|
|
ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! indir,ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yükle,ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! download,ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! indirmek istiyorum,ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yükle,ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bedava, ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! İNDİR,ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YÜKLE,free,yukle,İndir,download,inndir,ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dvdrip,ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! filmi indir |

Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım