Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Samsungları Sim Kartsız Kullanma
26-08-2008, 08:39 PM
Samsungları Sim Kartsız Kullanma
sim kartı çıkarın ve telefonu başlatın
sim kartı takın die bi uyarı geldiğinde #*5737425# tuşlayınn daha sonra karşınıza çıkan menü şöyle olucak

1) ppp up 2)seri yukleme 3) run tck önce ppp up'a giriyooruz daha sonra usb yi seçiyoruz ve seri yukleme diyoruz hata vericektir hatadan sora geri tuşuna basıyoruz iştee bu kadar sonuç olarak sinyalsiz telefonunuz hazırr !!!

alıntı hiç denemedim wala5

[Resim: 11signjetaimetr0bg9.gif]

Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
26-08-2008, 08:41 PM
Cvp: Samsungları Sim Kartsız Kullanma
paylaşım için saolll

[Resim: sanalotodm7.gif]

Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
26-08-2008, 08:46 PM
ben deendim oluyoo

[Resim: sanalotodm7.gif]

26-08-2008, 08:48 PM
hmmmm ii ozmn sefindim ehe Big Grin

[Resim: 11signjetaimetr0bg9.gif]

05-12-2008, 03:44 PM
RE: Samsungları Sim Kartsız Kullanma
bende denedim olmuo ki

Degerli agora Kullanicisi Dec 2008 Tarihinden Beri Myfrmtr Üyesidir.
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Anahtar Kelimeler

Samsungları Sim Kartsız Kullanma ,Samsungları Sim Kartsız Kullanma indir,Samsungları Sim Kartsız Kullanma yükle,Samsungları Sim Kartsız Kullanma download,Samsungları Sim Kartsız Kullanma indirmek istiyorum,Samsungları Sim Kartsız Kullanma yükle,Samsungları Sim Kartsız Kullanma bedava, Samsungları Sim Kartsız Kullanma İNDİR,Samsungları Sim Kartsız Kullanma YÜKLE,free,yukle,İndir,download,inndir,Samsungları Sim Kartsız Kullanma Dvdrip,Samsungları Sim Kartsız Kullanma filmi indir